THE GREATEST GUIDE TO نیلینگ

The Greatest Guide To نیلینگ

The Greatest Guide To نیلینگ

Blog Article

ميخ ها تا حد کمي در خمش و برش کار مي کنند و کشش درون آن ها ناشي از نيروي اصطکاکي موجود بين ميخ و خاک می باشد. مصالح کششي مورد استفاده در اين روش پيش تنيده نبوده و براي ايجاد نيروي کششي در آنها خاک بايد تغييرمکان جانبي داشته باشد. يعني عملا تا موقعي که خاک در حالت فعال قرار نگرفته باشد ميخ، خالي از هرگونه تنش کششي خواهد بود.

در این روش ابتدا دیوار دیافراگمی در پیرامون احداث می گردد. پس از آن ستون های سازه همراه با یک فونداسیون از نوع پی عمیق یا نیمه عمیق اجرا گردیده و به ترتیب از بالا به پایین سازه اصلی همزمان با خاکبرداری اجرا می شود.

درواقع، برای انجام این تکنیک، حتماً باید رضایت مکتوب از مالک یا مالکان ساختمان مجاور که زیر آن عملیات نیلینگ صورت می‌گیرد، حاصل گردد. به‌طورکلی، مزایای این روش شامل موارد زیر است:

این دو روش علی‌رغم شباهات‌های بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوت‌هایی نیز می‌باشند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:

از این رو، باید پیش از حفاری چاله‌ها از ساختمان‌های مجاور بازدید شده و سازه‌های زیرزمینی، قنات‌ها و محل قرارگیری چاه‌های فاضلاب مورد بررسی قرار گیرد. تخریب چاه فاضلاب ساختمان مجاور یکی از مشکلات اجرایی رایج در پایدارسازی گود به روش نیلینگ است.

سنگ‌های هوازده ممکن است مصالح مناسبی با دیوارهای نیلینگ باشند، به شرط اینکه سطوح ضعیف در راستاهای نامناسب مثلا صفحات ضعیفی که تا درون گود ادامه دارند، وجود نداشته یا بسیار کم باشند.

مفاهیم اساسی در مورد مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ شامل موارد زیر است که در ادامه هر مورد را بررسی می‌کنیم:

کنترل این وسیله به کمک سیستم‌های هیدرولیک و پنوماتیک یا بادی صورت گرفته که توسط کنترل پنل قابل مدیریت است.

نیلینگ یک روش پایدارسازی خاک است که به منظور جلوگیری از ریزش ??? ??? خاک و دیوار و افزایش امنیت از آن استفاده می‌کنند.

این قطعات را به سر میخ بسته و از آن‌ها برای اتصال نیل به پوشش اجرا شده روی سطح دیواره گود استفاده می‌کنند.

راسول در سه نوع هیدرولیک دیزلی، هیدرولیک برقی و فول پنوماتیک تولید و طراحی شده است.

جهت انجام سیستم نیلینگ و زهکشی، نکات زیر باید مدنظر قرار گیرد:

دستگاه نیلینگ یا ماشین میخ کوب به تجهیزاتی گفته می‌شود که برای اجرای عملیات نیلینگ استفاده می‌شود و به وسیله آن می‌توان میخ‌های فولادی را درون خاک یا دیواره‌ها قرار داد.

درواقع، مکانیزم اصلی روش میخ گذاری، دوختن ناحیه فعال به ناحیه مقاوم است. به همین دلیل، به این متد گاهی دوخت به پشت نیز گفته می‌شود.

Report this page